Cjenik i masaže - Thai Harmony

Cjenik i masaže

Tradicijonalna tajlandska masaža

Tradicionalna tajlandska masaža

60 min – 40 €

90 min – 55 €

120 min – 68 €

Tradicionalna tajlandska masaža kombinacija je drevnih znanja i tehnika iz Indije, Kine i zemalja Jugoistočne Azije. Tradicionalna tajlandska masaža može se rezervirati u trajanju od 60, 90 ili 120 minuta. Tijekom tretmana, maser koristi akupresuru, stimuliranje linija kojima tijelom teče energija, asistirane joga položaje, pa i kiropraktiku, kako bi vam pomogao da se riješite tegoba ili dovedete u stanje potpune fizičke i duševne harmonije.

Tradicijonalna tajlandska masaža s istezanjem

Tajlandska masaža s istezanjem

60 min – 40 €

90 min – 55 €

120 min – 68 €

Ako trebate pomoć oko bržeg oporavka kod ozljeda mišića i tetiva, bilo da je riječ o sportskim ozljedama ili povredama nastalih uslijed smanjene fleksibilnosti, odaberite tretman Stretch and Thai. Riječ je o vrsti tradicionalne tajlandske masaže prilagođene sportašima i rekreativcima, ali i manje fleksibilnim osobama, zbog učinka istezanja tijekom tretmana. Odabirom ovog tretmana smanjujete mogućnost ozljeda tijekom fizičkih aktivnosti. Masaža nakon aktivnosti pomaže bržem oporavku i relaksaciji, čime se smanjuju količine mliječne kiseline u mišićima.

Masaža vrata, glave i leđa

Masaža leđa, vrata i glave

30 min – 20 €

60 min – 40 €

90 min – 55 €

120 min – 68 €

Većinu vremena na poslu provodite pogrbljeni nad tipkovnicom, zbog čega osjećate razne negativne posljedice, posebice oštru probadajuću bol u gornjem dijelu leđa? Odaberite Back, neck and head masažu, fokusiranu na probleme u leđima, vratu i ramenima, koja će vam već nakon prvog tretmana pomoći da se riješite te iritantne probadajuće boli. Pomoći će vam postići bolje držanje, zbog čega ćete se i osjećati bolje. Ovaj tretman uvelike pomaže i oko upornih glavobolja i migrena.

Masaža stopala

Masaža stopala

30 min – 20 €

60 min – 40 €

90 min – 55 €

120 min – 68 €

Tajlandska masaža stopala je tretman za podkoljenice i stopala u kojem se koristi ulje i losion i uključuje istezanje i masiranje energetskih linija te stimuliranje akupresurnih točaka. Akupresurom određenih točaka na stopalu, pomažemo tijelu da se oporavi od raznih bolova i tegoba. Terapeut koristi ulja i losione kako bi masiranjem i pritiskom, te istezanjem stopala i potkoljenica oslobodio normalan protok energije u tijelu. Osim što je iznimno blagotvorna za tijelo, ovo je jedna od omiljenih masaža nakon koje se većina klijenata osjeća preporođeno. Ukoliko ste ikada uživali na običnoj masaži stopala, ova će vas oduševiti.

Kineska masaža

Thai kineska masaža

60 min – 40 €

90 min – 55 €

120 min – 68 €

Razlika između tradicionalne tajlandske i Thai kineske masaže jest u njezinom intenzitetu i pokretima koje terapeuti koriste. Ovdje je riječ o masaži nešto jačeg intenziteta, a terapeuti se koriste tehnikama hodanja po klijentovim leđima, nogama i bedrima, posvećuju pažnju i kukovima, te svakom zasebnom individualnom problemu ili smetnji na koje klijent želi upozoriti.

Uljna masaža

Uljna masaža

60 min – 45 €

90 min – 62 €

120 min – 77 €

Masaža koja se za razliku većine tajlandskih tretmana odvija na povišenom stolu, opuštajuće je iskustvo tijekom kojeg terapeut koristi ulje i nježne, smirujuće pokrete. Harmoničnim kretnjama, prateći energetske sen linije u tijelu, toplinom dlanova koje još bolje prenosi ulje, ova će vas masaža nagnati da zaboravite sve brige i probleme, te vam pomoći da se u potpunosti opustite.

vruce ulje thai masaža

Masaža vrućim uljem

60 min – 45 €

90 min – 62 €

120 min – 77 €

Masaža cijelog tijela tijekom koje terapeut koristi toplo ulje, koje ima blagotvoran, umirujući učinak. Svrha masaže je opustiti klijenta, te nježnim pokretima potaknuti cirkulaciju energije. Posebna se pažnja posvećuje temeljitoj masaži nogu i ruku, zatim leđa i trbuha. Ulje dodatno hrani kožu, pa masaža ima i dubinski i površinski učinak.

Uljna thai masaža

Uljna thai masaža

60 min – 45 €

90 min – 62 €

120 min – 77 €

Thai uljna masaža kombinacija je tradicijonalne tajlandske masaže i masaže uljem. Masaža se može  rezervirati u trajanju od 60, 90 ili 120 minuta. Tijekom tretmana, maser koristi akupresuru, stimuliranje linija kojima tijelom teče energija, asistirane joga položaje, pa i kiropraktiku, kako bi vam pomogao da se riješite tegoba ili dovedete u stanje potpune fizičke i duševne harmonije.

uljna masaža glave i vrata

Uljna masaža leđa, vrata i glave

30 min – 25 €

60 min – 45 €

90 min – 62 €

120 min – 77 €

Liječenje koje obuhvaća cijelo tijelo daje nevjerojatan osjećaj olakšanja. Kombinirajući različite masažne tehnike, oslobađa svu napetost iz vrata i ramena, što omogućuje bolju cirkulaciju krvi koja povećava opskrbu mozga kisikom. Može se izvoditi na stolu za masažu, na tatamiju ili na masažnoj stolici. Tretira cijelo tijelo, s naglaskom na vrat, leđa i glavu.

Aroma masaža

Aroma masaža

60 min – 45 €

90 min – 62 €

120 min – 77 €

Masaža koja kombinira dodir i miris – sve dobrobiti stručne masaže, pomiješane s čarima eteričnih ulja, koja će razbuditi vaša osjetila, intenziviraju cjelokupan doživljaj tretmana i pretvaraju ga u savršeno iskustvo. U ponudi imamo ulja lavande, jasmina, mente, ružmarina i ljetnog cvijeća, koja pozitivno utječu na vitalnost duha i emocije. Iskoristite sve blagodati prirodnih ulja koja koristimo u našim aroma masažama. Tretmanom aroma masaže pomažemo opustiti mišiće, dok će osjetila živnuti, potaknuta aktivnim sastojcima iz kombinacije odabranih ulja.

Piling + masaža s uljima

Piling + masaža s uljima

90 min – 65 €

120 min – 90 €

Vrlo je važno povremeno napraviti piling cijelog tijela, kako biste uklonili mrtve stanice kože, odnosno sloj grube kože sklone ljuštenju. Tretman pilinga i uljne masaže koji nudimo, potaknut će cirkulaciju i pomoći u borbi protiv celulita. Pilingom cijelog tijela skida se mrtvi sloj kože i otkriva nova, sjajna koža, koju potom treba dobro nahraniti uljem, da duže vrijeme ostane nježna i glatka. Nakon temeljitog pilinga tijela, masažnim pokretima obilno nanosimo ulje da ga koža što bolje upije. Vaša će koža nakon toga biti meka, nahranjena, regenerirana, bez osjećaja zatezanja i crvenila.

Masaža s vrućim kamenjem

Masaža s vrućim kamenjem

60 min – 48 €

90 min – 65 €

Posebna masaža tijekom koje se koristi glatko zagrijano kamenje koje terapeut slaže na tijelo klijenta i aktivno koristi tijekom masaže cijelog tijela. Toplina koju prenosi zagrijano kamenje pruža umirujući, opuštajući učinak, pomaže kod relaksacije napetih mišića i dopušta terapeutu da lakše prodre do dubinskog tkiva. Hot stone masaža ujedno pomaže podići imunitet i smanjiti stres i napetost.

Sportska masaža

Sportska masaža

AKCIJA 20 %
NA REDOVNU CIJENU

60 min – 45 €

90 min – 62 €

120 min – 77 €

Masaža je fokusirana ne samo na mišiće, već i na tetive i ligamente, koji su pri određenom sportu izloženi znatnim naprezanjima. Primjenjuje se prije treninga (kada se zahvatima masaže nastoji brzo i intenzivno pripremiti tijelo za sportske napore), tijekom (preventiva i ublažavanje spazama), ali najčešće nakon treninga i tjelesnih naprezanja (kada je mišićima potrebno osigurati opuštanje i istezanje). U vrhunskom sportu, gdje je što brža i učinkovitija regeneracija glavni predmet svih trenažnih procesa, masaža je neizostavni dio terapije svakog sportaša.

Duboka masaža tkiva

Duboka masaža tkiva

60 min – 45 €

90 min – 62 €

120 min – 77 €

Vrsta masažne terapije tijekom koje se terapeuti koriste tehnikama snažnih pritisaka i sporih pokreta, kojima dopiru do dubljih slojeva mišićnog i vezivnog tkiva, čime pomažu osloboditi tijelo kronične napetosti. Time dovode tkivo do stanja opuštenosti, do mišića tako lakše dolazi kisik, ublažava se bol i vraća se normalna pokretljivost. Preporuča se kod manje fleksibilnih osoba, sportaša i klijentima koji pate od išijasa, te bolova u donjem dijelu leđa.

Masaža biljnim oblozima

Masaža biljnim oblozima

90 min – 65 €

120 min – 90 €

Posebna vrsta masaže s biljnim oblozima koji sadrža posebnu mješavinu biljki koje imaju protuupalna, antiseptička i antioksidativna svojstva. Ovakva masaža ima mnogobrojne učinke, umanjuje umor i stres, potiče pravilnu cirkulaciju krvi i limfe, stimulira unutarnje organe, otklanja ukočenost, umiruje bolna mjesta na tijelu, pa i samoj koži koju izvrsno pročišćava. Često se koristi pri prvim znacima prehlade ili gripe, jer pomaže gornjim dišnim putevima i bržem oporavku, te dovodi tijelo u opušteno, smireno stanje.

Masaža lica

Masaža lica

60 min – 48 €

I vaše lice zaslužuje poseban tretman, povratite mu mladoliki izgled, čvrstoću i sjaj, a koži mekoću i baršunast izgled. Tijekom tretmana lica fokusiramo se na poticanje stvaranja kolagena posebnim masažnim tehnikama, kombinirano s pilingom kojim otklanjamo mrtve stanice kože, iznimno hranjivom maskom s krastavcima, te Q10 koenzimom. Ova masaža pomaže vratiti elastičnost kože lica, koja će postati glatka, a bore manje vidljive.

Uljna masaža s četiri ruke

Uljna masaža s četiri ruke

60 min – 80 €

90 min – 110 €

Ova vrhunska masaža podrazumijeva istovremeni rad dva terapeuta na jednom klijentu koristeći sinkronizirane pokrete, zbog čega se osjećate kao da odjednom dobivate dvije masaža cijelog tijela u istom trenutku. Za četveroručnu masažu klijenti govore da dovodi do potpunog opuštanja, jer tijekom nje nesvjesno pokušavaju pratiti što radi jedan i drugi terapeut i kada shvate da ne mogu, kompletno se prepuštaju tretmanu dvostrukog užitka. Zbog toga je ova masaža idealna za one koji imaju problema s prepuštanjem i opuštanjem tijekom tretmana.

Masaža za parove

60 min – 80 €

90 min – 110 €

120 min – 145 €

Masaža za parove je odabir jedne od  5 vrsta tajlandske masaže: (1) Tradicionalna tajlandska masaža, (2) Tajlandska masaža s istezanjem,  (3) Masaža leđa, vrata i glave, (4) Masaža stopala, (5) Thai kineska masaža, za osobu koji odabere masažu na strunjači, te odabir jedne od 5 uljnih masaža: (1) Uljna masaža, (2) Masaža vrućim uljem, (3) Uljna thai masaža, (4) Uljna masaža leđa, vrata i glave, (5) Aroma masaža, za osobu koji odabere masažu na stolu.

Rezervacija  Odaberite masažu

  Odaberite datum

  Odaberite vrijeme (PON - PET)

  Odaberite vrijeme ako želite termin u subotu

  Trajanje masaže:

  Cart