Tajlandska masaža - što je i kako izgleda? - Thai Harmony

Tajlandska masaža – što je i kako izgleda?

Tajlandska masaža – što je i kako izgleda?

Tajlandska masaža relativno je nova masaža na našem području, no u Aziji je prisutna više od 2,500 godina. Razvijena je od strane budističkih redovnika na Tajlandu, a temelji se na pasivnom istezanju i nježnom pritisku na energetske linije tijela. Kombinacijom pokreta, tajlandska masaža pomaže u povećanju fleksibilnosti, opuštanju tenzija u mišićima i zglobovima te balansiranju fizičke i psihičke spreme.

Tajlandska masaža ne pruža nježnost kao što je to prikazano u filmovima. Tajlandska masaža izvodi se na strunjači na podu, a maserke se posvećuju svakom dijelu tijela tako što pritiskom tretiraju određeni dio. Koristeći vašu i svoju težinu tijela, maserke će pritisnuti vaše energetske linije, poboljšavajući tako vašu cirkulaciju. Za prvi put, tajlandska masaža tijekom izvođenja može biti i bolno iskustvo, ovisno koliko ste zgrčeni i nefleksibilni. Kako se to ne bi pretvorilo u neugodno iskustvo, u potpunosti se morate opustiti i prepustiti kretnjama koje vam maserke rade.

Tajlandska masaža odvija se u odjeći, stoga je odlična za osobe koje imaju problema sa golotinjom ispred nepoznatih osoba.

Thai Harmony, centar tajlandske masaže, nalazi se u Zagrebu, u Šubićevoj 21.

Kako izgleda tajlandska masaža?

Tajlandska masaža temelji se na kompresijama – ritmičkim pokretima pritiskanja mišića. Različitim kretanjima i rastezanjima maserka nastoji opustiti vaše tijelo i um, dopuštajući mu regeneraciju i punjenje energijom, istovremeno izbijajući eventualni pritisak i bol s kojima ste došli u centar tajlandske masaže. Tijekom masaže ćete se više puta morati okrenuti na leđa ili na trbuh, sa strane ili naprosto sjesti. Konstantni kontakt tijela i masažerke veoma je bitan u ovoj tradicionalnoj masaži, tako da ni u jednom trenutku nema odmora i stanke.

Ova vrsta masaže pomoći će vam da osjetite svoje tijelo i svoje organe, te će vas naučiti kako osluškivati i najmanje probleme u njemu. Osim toga, osjećaj dizanja nakon masaže je neprocjenjiv – imat ćete osjećaj kao da su vam narasla krila!

Ako želite isprobati tajlandsku masažu, rezervirajte svoj termin već danas!

Kako odabrati masažu za sebe?

Kako odabrati pravu masažu, a želite ih probati sve? Ako ste doista u nedoumici, kontaktirajte nas na broj 01/5534-875 i pitajte nas! Prije toga pripremite odgovore na sljedeća pitanja i recite nam odmah te informacije:
? jeste li ikada bili na masaži?
? imate bolove ili se samo želite opustiti?
? ako imate bolove, gdje i koliko intenzivno?
? pretežno sjedite ili cijeli dan provodite na nogama?
? imate li medicinske probleme (reuma, trauma kralježnice, nedavne operacije)?

Rezervacija  Odaberite masažu

  Odaberite datum

  Odaberite vrijeme (PON - PET)

  Odaberite vrijeme ako želite termin u subotu

  Trajanje masaže:

  Cart