Medicinska masaža ili tajlandska masaža? - Thai Harmony

Medicinska masaža ili tajlandska masaža?

Medicinska masaža ili tajlandska masaža?

Ako ste u procesu istraživanja vrsta masaži, sigurno ste primijetili kako medicinska masaža i tajlandska masaža imaju slične opise i slične načine izvršavanja pokreta, ali i slične benefite. Razlog leži u tome što su medicinska i tajlandska masaža gotovo pa iste, ali su nastale kilometrima daleko, na dva različita kontinenta.

Kako izgleda medicinska masaža?

Medicinskoj masaži u prvom planu je tjelesno tkivo, odnosno čista fizička komponenta – koža, mišići i vezivno mišićno tkivo. Masaža se izvodi pomoću kružnih pokreta ruku kako bi se efektivno djelovalo na mišićni i živčani sustav, a posljedično time i na cirkulaciju krvi. Njezini glavni benefiti su poboljšanje cirkulacije i opticaja kisika u krvi, eliminacija štetnih tvari iz metabolizma. Ako imate problema sa stezanjem mišića, medicinska masaža efektivno može riješiti ove probleme.

Medicinska i tajlandska masaža

Tajlandska masaža zapravo je nadograđena medicinska masaža koja, uz tijelo, tretira i vašu psihu te efektivno rješava stres iz vašeg tijela.

Tajlandska masaža izvodi se na strunjači na podu, a maserke se posvećuju svakom dijelu tijela tako što pritiskom tretiraju određeni dio. Koristeći vašu i svoju težinu tijela, maserke će pritisnuti vaše energetske linije, poboljšavajući tako vašu cirkulaciju. Za prvi put, tajlandska masaža tijekom izvođenja može biti i bolno iskustvo, ovisno koliko ste zgrčeni i nefleksibilni. Kako se to ne bi pretvorilo u neugodno iskustvo, u potpunosti se morate opustiti i prepustiti kretnjama koje vam maserke rade.

Za one koji imaju potrebu za jačom verzijom tajlandske masaže, u ponudi Thai Harmony centra tajlandske masaže možete pronaći i sportsku, te deep tissue masažu koje koriste pokrete kako bi što dublje prodrli u tkivo. Ove masaže odlične su za jako ukočene ljude, kao i za one koji se intenzivno kreću.

Rezervacija  Odaberite masažu

  Odaberite datum

  Odaberite vrijeme (PON - PET)

  Odaberite vrijeme ako želite termin u subotu

  Trajanje masaže:

  Cart